Haamuja ja pokaaleja

04.08.2023 17:11

Kuluneena kesänä on virkistytty ja koettu erilaisia yllätyksiä myös näyttelyrintamalla. Ensinnäkin sijoituspentueeseen viime marraskuussa syntyneen Utun väri vaihtui heinäkuun näyttelyssä lilatabbysta lilaksi. Ensimmäisen näyttelyn tuomari oli hyväksynyt lilatabbyn, mutta toisen näyttelyn tuomari huomasi, että kyseessä onkin itse asiassa yksivärinen kissa. Haamutabbykuvio oli ollut pentuna niin vahva, että Utu oli rekisteröity tabbyna, mutta nyt kasvun myötä kuvio oli haalistunut ja alkanut jo paljastaa todellisen karvansa.

 

Marraskuussa syntynyt Padmen Wallu-poika kävi kokeilemassa näyttelytouhua puolivuotiaana. Tavoitteena oli ihan vain kokeilla, miten Wallu viihtyy näyttelyssä. Energinen Wallu ei arastellut, ja mitä ilmeisimmin sai tuomaritkin pauloihinsa, sillä yllätykseksemme Wallu nappasi Best In Show- tittelin tästä ensimmäisestä näyttelystään. Yllätetyksi tuli paneelissa myös pahaa aavistamaton assistentti, jonka käsistä näyttelyhäkissä kököttämiseen pitkästynyt Wallu ponkaisi karkuun. Siinä juostiin hetken aikaa peräkanaa pitkin näyttelyhallia, mutta onneksi sihteerien pöydän takana oleva seinä pysäytti karkulaisen.

 

Näyttelyissä oli mukava tutustua uusiin kissoihin ja kissaihmisiin, tavata vanhoja tuttuja, ja tietenkin puhua koko päivän kissaa. Näiden kokemusten innoittamina suunnittelemme syksyn piristykseksi uusia näyttelyseikkailuja.